Nieuwe dienst Movares Energy: storingsonderzoek

Een betrouwbaar elektriciteitsnet dat hoge prestaties levert. Dat is wat bedrijven en netbeheerders nastreven. Zij werken continu aan verbetering van de kwaliteit van het netwerk om de impact van storingen te verminderen en ze waar mogelijk te voorkomen. Advies- en ingenieursbureaus Movares en Laborelec hebben hun krachten gebundeld en samen een dienst opgezet voor storingsonderzoek. Zij bieden een gedegen en onafhankelijk onderzoek naar storingsoorzaken en doen aanbevelingen om het risico op herhaling te verkleinen.

Movares en Laborelec zijn al tientallen jaren actief betrokken bij faalanalyses van elektriciteitsnetten en hun componenten: schakelapparatuur, kabels en transformatoren. Dit doen we voor zowel netbeheerders als de industrie. We weten hoeveel impact een storing kan hebben, wat de maatschappelijke gevolgen zijn en hoeveel kosten ermee gepaard kunnen gaan. Een feitelijke, onpartijdige analyse van storingen is daarom zeer waardevol, om de oorzaak van storingen te achterhalen en om het risico op toekomstige incidenten en kosten te minimaliseren.

Het onderzoeksteam van Movares en Laborelec beschikt over zowel allround deskundigen als componentspecialisten. Daardoor zijn we in staat om uiteenlopende types van storingen te onderzoeken. Ook beschikken we over een internationaal erkend en gecertificeerd laboratorium waar we onderzoek doen en zoeken naar mogelijkheden voor kwaliteitsverbetering. Dit centrum heeft alles onder een dak: vanaf de eerste analyse tot zeer specialistisch onderzoek. Hier kunt u met al uw vragen terecht.

Meer weten? Download dan hieronder de folder over Storingsonderzoek of neem contact op met Tom Bogaert.

BestandGrootteDownload
pdf Folder Storingsonderzoek188 KBDownload