Movares wordt partner van FC Utrecht

Samen met een aantal andere bedrijven uit de regio gaat Movares haar kennis en expertise inzetten voor de ontwikkeling van slimme toepassingen en diensten in het ‘Living Lab’ van Stadion Galgenwaard. FC Utrecht legde onlangs de basis voor een Smart Connected Stadium. Daarbij sprak de club de ambitie uit dat ze in het stadion met diverse bedrijven samen met de stakeholders uit het gebied en de regio willen werken aan het realiseren van oplossingen op het snijvlak van technologie, gezondheid en sport, met Stadion Galgenwaard als proeftuin. Samen met stad en regio, met de stakeholders, bedrijven en bewoners. Movares pakt als één van de eerste bedrijven deze handschoen op.

Movares levert slimme adviezen en ontwerpen op het gebied van infrastructuur en mobiliteit. We stappen met de ontwikkeling in het grote zakelijke netwerk van FC Utrecht. Tijdens het seizoen 2017-2018 maakt Movares gebruik van stoeltjes in de gewilde Healthy Urban Living Lounge. De combinatie van sport, een duurzame leefomgeving en de gecreëerde proefomgeving heeft Movares doen besluiten zich te verbinden met FC Utrecht. Movares wil de kennis en ervaring van haar mensen graag inzetten om samen met andere partijen stappen voorwaarts te maken en van en met elkaar te leren en kijkt uit naar een enerverende samenwerking met mooie resultaten op allerlei terreinen.

Dönüs Coban, director of Sales bij FC Utrecht, ziet de aansluiting van Movares als een zeer goede stap in het doorontwikkelen van het living lab. “Wij zijn trots dat een gerenommeerde partij als Movares kiest voor FC Utrecht. In de eerste plaats vanwege de gedeelde waarden. Heel veel bedrijven roepen dat zij verbinden, bij Movares is het daadwerkelijk onderdeel van hun DNA. Net als bij FC Utrecht. Wij hebben onlangs de ambitie uitgesproken dat we in het stadion met diverse bedrijven samen met de stakeholders uit het gebied en de regio willen werken aan het realiseren van oplossingen op het snijvlak van technologie, gezondheid en sport met Stadion Galgenwaard als proeftuin. Het is mooi om te zien dat een bedrijf als Movares hier op inhaakt.”

Meer informatie: Jacco Buisman, directielid Movares.