De grootste uitdaging voor de komende 20 jaar is de grootschalige vervangings- en renovatieopgave (V&R). Samen zijn we verantwoordelijk voor een goede doorstroom van Nederland. En dat zo duurzaam en innovatief mogelijk!

Tijdens onze Bruggendag op donderdagmiddag 1 juni gaan we hierover met elkaar in gesprek. Opdrachtgevers, partners van Movares en onze eigen experts delen graag hun kennis. Thema’s als levensduurverlenging, talking assets, seriematig aanbesteden, calamiteiten en duurzaamheid komen aan bod tijdens de presentaties en interactieve sessies met o.a. Tako Heins (Provincie Zuid-Holland), Dennis Dierikx (Gemeente Zoetermeer) en Wouter van Schelt (Rijkswaterstaat).

De middag wordt geopend door Robert Claasen (directievoorzitter Movares), samen met Herman van der Horst (productmanager Vervanging en Renovatie).Naast de sessies is er de hele middag een kennismarkt. Ontmoet andere partijen uit de bruggenwereld, laat je inspireren door het Zebra initiatief, stel je vragen bij het stikstofloket of bekijk de bruggensimulator en vele andere innovaties.

Het belooft een inspirerende middag te worden waar kennisuitwisseling centraal staat. Een unieke gelegenheid om van gedachten te wisselen over actuele thema’s binnen de V&R-opgave en elkaar te verrijken.

Het programma

13:00 – 13:30 : Ontvangst op de kennismarkt
13:30 – 14:00 : Opening
14:00 – 17:00 : Diverse presentaties, workshops en kennissessies
17:00 – 17:30 : Afsluiting
17:30 – 19:00 : Netwerkborrel en kennismarkt

Aanmelden

Zien we jou op 1 juni op de Movares Bruggendag? Deelname is gratis! Aanmelden kan hier.
Meer informatie over het inhoudelijke programma volgt na aanmelding.