Jaarbericht 2012 – Movares

Bekijk het hele jaarbericht op movares.nl/jaarbericht

Movares Nederland heeft een jaar achter de rug waarover we redelijk tevreden kunnen zijn. In de wetenschap dat de marktomstandigheden moeilijk zijn, de markt krimpt en de concurrentie hevig is, is onze omzet slechts in beperkte mate gekrompen. Het bedrijfsresultaat echter is procentueel meer achteruit gegaan, maar dat is mede veroorzaakt doordat we anticyclisch hebben ondernomen. We hebben prioriteit gegeven aan innovatie, business ontwikkeling en technische automatisering in de volle overtuiging dat deze duurzame ontwikkelingen van groot belang zijn voor de continuïteit van ons bedrijf. Nu investeren om er na de crisis sterker uit te komen.

Na het eerste kwartaal van 2012, toen de prognoses voor 2012 en 2013 niet goed waren, hebben we de organisatie aangepast met als doel: marktgerichter en goedkoper. Met name de samenvoeging van de divisies Mobiliteit & Ruimte en Infrastructuur heeft positieve impact gehad. Daarvan plukken onze opdrachtgevers en wij nu de vruchten.

De markt zal niet verbeteren in 2013. De verbeteringen moeten we bij ons zelf zoeken. Samen met opdrachtgevers en samenwerkingspartners mooie projecten realiseren en nieuwe ideeën en mogelijkheden ontwikkelen zijn zaken waarmee we elkaar blijven inspireren. Daar zit de sleutel van succes en met onze zeer gemotiveerde, enthousiaste medewerkers gaat dat voor 2013 ook zeker lukken.

Groepsdirectie Movares Group B.V.

drs. ir. Johan van den Elzen, voorzitter
ir. Jacco Buisman, lid
drs. Pieter de Roos, lid

Bekijk het hele jaarbericht op movares.nl/jaarbericht

Of ga naar het persbericht: Jaarcijfers 2012 Movares Group B.V.
Jaarcijfers Movares Group over 2012 licht positief. Advies- en ingenieursbureau Movares heeft ondanks de moeilijke marktomstandigheden 2012 met een licht positief resultaat afgesloten.