Expertmeeting Risicogestuurd Beheer en Onderhoud

Deze bijeenkomst moet helaas worden verzet vanwege gezondheidsredenen van een van onze experts. Binnenkort wordt een nieuwe uitnodiging verzonden.


Beheer en onderhoud is een belangrijk thema voor gemeenten. De druk op beschikbare budgetten wordt steeds groter, daarom zijn de keuzes die gemaakt worden des te belangrijker. Ze hebben rechtstreeks invloed op de beschikbaarheid van infrastructuur als op de bereikbaarheid en leefbaarheid in de stad.

Risicogestuurd beheer en onderhoud geeft een optimale verhouding tussen budget en kwaliteit.

De vraag is: hoe pakt u dit aan?

Onze collega van Movares heeft de afgelopen anderhalf jaar als coördinator Asset Management de gemeente Amsterdam geholpen bij het implementeren van Risicogestuurd Beheer en Onderhoud. Daarbij zijn interessante leerpunten aan het licht gekomen. Tijdens de expertmeeting zal hij zijn ervaringen delen. Welke uitdagingen moest Amsterdam overwinnen en welke – soms onverwachte – oplossingen zijn bedacht.

De bijeenkomst is interactief. Er is ruimte om uw specifieke vraag of uitdaging in te brengen. Samen kijken we dan hoe de ervaringen uit Amsterdam u kunnen helpen in uw situatie.

De bijeenkomst vindt t.z.t. plaats op ons regiokantoor in Amsterdam.

U kunt zich opgeven via noordwest@movares.nl o.v.v. Expertmeeting Risicogestuurd Beheer en Onderhoud. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.