Cigré Themamiddag ‘Power Quality’

De spanningskwaliteit van de Nederlandse Elektriciteitsnetten wordt steeds belangrijker. Tijdens de Cigré Themamiddag op dinsdag 18 november 2014 over het onderwerp ‘Power Quality’ gaat het gehele speelveld met elkaar in gesprek.

Steeds vaker vinden elektrische toepassingen, zoals bijvoorbeeld de elektrische auto, hun weg naar de markt. Deze apparaten zijn gevoelig voor afwijkingen in de spanning van de  Nederlandse Elektriciteitsnetten. De spanningskwaliteit van deze netten wordt daardoor steeds belangrijker. Bovendien is de regelgeving omtrent spanningskwaliteit volop in beweging. Tijdens de Cigré Themamiddag over het onderwerp ‘Power Quality’ gaan verschillende partijen die invloed hebben op de spanningskwaliteit met elkaar in gesprek. 

De Cigré Themamiddag vindt plaats op dinsdag 18 november 2014 van 12:00 – 19:00 uur in Filmhuis de Zwarte Doos op de TU Eindhoven. Tijdens de bijeenkomst bespreken deze partijen hoe zij de spanningskwaliteit optimaal kunnen houden en gaan zij dieper in op de dilemma’s die daarbij komen kijken. Movares-consultant Jeroen van Waes, tevens voorzitter van studiecomité C4, opent de bijeenkomst. Ook Rik Luiten spreekt namens Movares over het landelijke meetprogramma ‘Spanningskwaliteit in Nederland’.

Meer informatie
Voor meer informatie over de themamiddag en aanmelden klikt u hier.