Carla Molenaar nieuwe regiodirecteur Movares Noordwest

Carla MolenaarCarla Molenaar (49) is met ingang van 1 maart 2016 benoemd tot regiodirecteur Movares Noordwest. Molenaar werkte al bij Movares als manager Gebouwinstallaties en senior accountmanager Rijkswaterstaat. Daarvoor begeleidde zij de renovatie van het kantoorpand van Movares en de transitie naar ‘Het nieuwe Werken’.

Molenaar gaat leiding geven aan het team adviseurs en projectmanagers van Movares in Amsterdam. Het bedrijf is daar onder andere actief op het gebied van stedelijke ontwikkeling, infrastructuur, light rail, mobiliteit en duurzaamheid. Movares is betrokken bij tal van opdrachten in de regio Amsterdam, zoals advisering op het gebied van assetmanagement, de provinciale OV visie 2040, de Noord/Zuidlijn, de renovatie van de metrostations in Amsterdam Bijlmer, contractmanagement bij diverse provinciale wegen projecten en ontwerpen van het tracé van HOV Hilversum.

Het regiokantoor Movares Noordwest is een van de regiokantoren van Movares in Nederland. De overige zijn Rotterdam, Eindhoven en Arnhem. Het hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht.