Bezoek onze sessie op het Bouwcampus Duurzaamheidscongres

Het eerste Bouwcampus Duurzaamheidscongres vindt plaats op 27 juni in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een aantal bedrijven in de markt, zoals Movares, bewijst dat het ondanks de economische crisis mogelijk is om te groeien. Wat doen zij goed? In veel gevallen zijn deze organisaties integraal aan de slag gegaan met duurzaam bouwen. Met als resultaat een bouwproject van hoge kwaliteit en zicht op nieuwe opdrachten.

Duurzame succesverhalen uit de bouwsector maken duidelijk hoe je door integraal samen te werken een toekomstbestendig, duurzaam resultaat kunt bereiken.

Bezoek van 14:05 – 15:10 uur de Parallelsessie van:

Lonneke van den Elshout, adviseur duurzame gebiedsontwikkeling, Movares Duurzame gebiedsontwikkeling; concreet en meetbaar
Bent u betrokken bij ontwikkelingsopgaven in bestaande of nieuw te ontwikkelen gebieden? Heeft u behoefte aan concrete handvatten om duurzaamheid in elke fase van het proces te stimuleren? Aan de hand van een praktijkvoorbeeld laat Lonneke zien hoe u kunt vasthouden aan de ambities en hoe u de juiste afwegingen kunt maken. Een integraal ontwikkelingsteam maakt het mogelijk om met diverse partijen gezamenlijk de duurzaamheiddoelstellingen te verwezenlijken. Deze integrale aanpak wordt niet alleen afgedwongen door de crisis: het is de toekomst waar we allemaal mee te maken krijgen.

 

Meer informatie:
Lonneke van den Elshout, tel. +31620150655 en op de website http://www.sbr.nl/producten/bijeenkomsten-en-cursussen/bouwcampus-duurzaamheidscongres.