Betondag 2015

‘Beton voor morgen,’ dat is het thema van de jaarlijkse Betondag die op donderdag 19 november plaatsvindt in de Doelen te Rotterdam. Een uitdagend thema waar Movares op inspeelt door een presentatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van topologisch ontwerpen. Daarbij komen aspecten aan de orde als duurzaamheid, het combineren van functies tijdens het printen van beton en natuurlijk ook de vraag: wat betekent topologisch ontwerpen voor onze branche?

Om 11.00 u leidt Jacco Buisman, directeur Movares, aan de hand van een aantal stellingen een geanimeerde discussie over het thema: ‘Beton voor morgen’. Plaats van handeling: Arena Wit.

Om 14.30 u geeft Peter Heideman van Movares in Arena Wit een inlooplezing over topologisch ontwerpen in beton.

Wilt u meer weten over het onderwerp dan bent u de hele dag van harte welkom om in onze stand (nummer 50, naast de ingang van de Van Capellenzaal) met ons hierover van gedachten te wisselen. Daar praten we u ook bij over onze meest recente projecten zoals bijvoorbeeld de Openbaar Vervoer Terminal Utrecht.

Een publicatie van de hand van Peter Heideman over topologisch ontwerpen leest u hier: ‘Topologisch ontwerpen: ontwerp en engineering in één slag’–  Civiele Techniek, nummer 05/06 2015.