Betondag 2013

Bezoek Movares op het #ingenieursplein op de Betondag 2013. Op 21 november in De Doelen te Rotterdam.

Ingenieursbureaus zijn uw partner in alle fasen van bouwen infrastructurele projecten. Wij zoeken voortdurend naar duurzame en innovatieve oplossingen. Het gevolg: projecten zijn realiseerbaar, energiezuiniger en economisch interessant. Bij onze presentaties laten wij u zien hoe wij de unieke kennis van Nederlandse ingenieursbureaus toepassen in de spraakmakende projecten van nu. Laat u inspireren op het ingenieursplein en woon de presentaties bij in de Van Capellenzaal!

Programmaonderdelen #ingenieursplein:
13.00 uur Sluiscomplex Meppelerdiep te Zwartsluis: een complexe klus op een klein oppervlak => Albert Woortman en Koen van Gelder – Oranjewoud
14.00 uur Sporen in Den Bosch, Nieuwe overbrugging van de Dieze => Marc Kreling – Heijmans /Bert Hesselink – Movares
14.30 uur Flexibele mallen voor vloeibaar steen => Diederik Veenendaal – ETH Zurich/Witteveen+Bos

 

Lees meer op website van de betondag

betondag

 

 

 

 

 

 

 

 

Betonprijs
Het project Sporen in Den Bosch is voor de 18e Betonprijs genomineerd in de categorie ‘Uitvoering’. Movares verzorgde samen met Heijmans en Wagemaker het constructief ontwerp voor dit fraaie project. Op 20 november 2013 worden de winnaars van de Betonprijs 2013 bekend gemaakt.

Op de Betondag 2013 (donderdag 21 november) verzorgen Heijmans en Movares om 14:00 in de Van Capellenzaal een presentatie over ‘Sporen in Den Bosch’.

Betonprijs 2013
De Betonprijs is een tweejaarlijkse prijs voor projecten waarin het materiaal beton op een bijzondere wijze is toegepast. Van de 42 inzendingen voor de Betonprijs in de categorie ‘uitvoering’ is Sporen in Den Bosch een van de vijf genomineerde projecten. De overige vier projecten die zijn genomineerd in deze categorie zijn: Nieuwbouw Erasmus MC, Westrandweg A5, De Gele Rijder en de Tacitusbrug – A50 Ewijk-Valburg.