ASPECT2019

Hoe robuust is uw beveiligingssysteem? Daarover gaat het op de internationale Aspect 2019-conferentie. Deze wordt georganiseerd door IRSE in samenwerking met de TU Delft en experts van Movares. IRSE is een internationale organisatie van ingenieurs op het gebied van seinwezen en telecommunicatie.

Steeds meer systemen worden aan elkaar gekoppeld in het kader van ‘digital railway’ en ‘the internet of railway-things’. Dat geldt ook voor de vervoerswereld. De vraag is niet of maar wanneer hackers erin slagen zich toegang te verlenen tot de data en de systemen die garant staan voor onze mobiliteit. Tijdens deze internationale conferentie komen experts bijeen om te discussiëren en te netwerken over thema’s als digitalisering, onderhoud, overwegen, modelling en modernisering, ERTMS, CBTC, Cyber, Safety, System, Performance, Innovation, Human Factors en nog veel meer.

Movares is op deze conferentie ook aanwezig met drie sprekers en een stand. Harm van Dijk spreekt over The wait for ERTMS – keeping conventional systems safe’. Collega Ello Weits over Misuse of safey cases en Wim Coenraad spreekt over Business continuity management in railway signalling.

Locatie: Universiteit Delft
Kijk voor meer informatie op de website van ASPECT2019.