Wat een mooie prijs, een circulaire stoel! Renee van den Heuvel, Facilitair Manager, is uitgeroepen tot winnaar van de 3D geprinte stoel gemaakt van oude koelkasten door Triboo. Renee nam vorige week trots haar prijs in ontvangst. ‘Als advies- en ingenieursbureau werken we actief met onze klanten aan duurzaamheid. Tenslotte lenen wij de wereld van moeder natuur en willen we graag voor de volgende generatie een ook nog leefbare wereld achter laten’.  Wat in haar macht ligt om aan te pakken doet ze graag op dit gebied.

Renee heeft een hekel aan verkwisting van zowel geld, grondstoffen en materialen en vindt het jammer dat er altijd zolang gepraat wordt voor er besluiten worden genomen. Ga het gewoon doen. Een pilot geeft veel inzicht en bijsturen kan altijd. Soms mislukken dingen maar dan heb je er van geleerd dus dat is ook goed.

Renee van den Heuvel is naast Faciliteit Manager bij Movares, Bestuursvoorzitter van www.duurzameleverancier.nl en voorzitter van twee projectgroepen binnen www.GBCU.nl (Zero Waste en Zero Emmissie).