Movares WielerClassic

De Movares voorjaarsklassieker komt er weer aan! Op zaterdag 18 mei wordt voor de elfde keer de Movares WielerClassic verreden. Dit jaar met drie totaal nieuwe routes  door het prachtige rivierengebied ten zuiden van Utrecht.

We beginnen de tocht met een gezellige ontvangst op het Movares-hoofdkantoor waarbij lekkere koffie en een laatste check door onze fietsenmaker niet ontbreken. Daarna vertrekken we in kleine groepjes onder leiding van een ervaren wegcaptain voor een tocht van 80, 120 of zelfs 150 kilometer fietsplezier. Onderweg verzorgen we de inwendige mens met een lekkere lunch en bij terugkomst in Utrecht volgt de traditionele bbq met een biertje.

Het is een jaarlijks terugkerende dag waarbij al onze sportieve relaties en collega’s kunnen genieten van het fietsen en waarbij meer dan voldoende ruimte is om lekker bij te praten.

Dit jaar koppelen we de WielerClassic aan de acties van de Movares Foundation. Door de aanschaf van een paar wielersokken à €10 zal per gekocht paar €5 naar de door Movares gebouwde school gaan in Kenia. Voor dit bedrag kunnen we een kind een maand onderwijs laten volgen.

Deelname aan de tocht is gratis voor relaties van Movares en onze collega’s. Zin om mee te doen? Geef je dan snel op via deze inschrijfpagina.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via wielerclassic@movares.nl