Na een succesvolle eerste editie van de Movares SchaatsClinic organiseren we op 13 februari 2020 de tweede editie van dit mooie event. Deze schaatsclinic is bedoeld voor relaties en medewerkers van Movares.

Op ieder schaatsniveau valt er iets te beleven en te leren: van eerste krabbelaar tot topper. Ook dit jaar hebben we weer een aantal mooie namen die ons gaan begeleiden op het ijs. Van topsporter tot aanstormend talent: allen kunnen ze ons vast nog veel leren. Voor meer uitleg over de niveaus klik hier.

We beginnen met een ontvangst en een kort programma op het hoofdkantoor van Movares. Daarna gaan we met een bus naar de Vechtsebanen. Na afloop is er een winters buffet waarbij we gezellig kunnen bijpraten.

Wil je deelnemen aan de Movares Schaatsclinic? Vul dan voor 1 februari 2020 onderstaand formulier in.
Schrijf je zo snel mogelijk in want: Vol is vol! Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding.

 

Wanneer:         Donderdag 13 februari 2020
Tijd:                  15.30 tot circa. 20.00 uur inclusief ontvangst en buffet na afloop
Locatie:            Movares, Daalseplein 100, Utrecht (er is voldoende gratis parkeergelegenheid)
Kosten:             Deelname is gratis voor relaties en medewerkers van Movares
Vragen:            SchaatsClinic@movares.nl

 

  • Toelichting niveaus: De Krabbelaar schaatst nagenoeg nooit. De Beginner schaatst maximaal een paar keer per jaar. De Gevorderde schaatser rijdt meer dan 1 keer per wintermaand op noren en rijdt een rondje tussen de 45-60 seconden. De Topper schaatst doorgaans meer dan 3 keer per wintermaand en rijdt een ronde onder de 45 seconden.
.