Midden in Utrecht, in de wijk Kanaleneiland, zit Food for Good. Dit is een gemeenschapstuin vol groenten, fruit, bloemen en mensen. Er worden groenten verbouwd, bijen gehouden en oesterzwammen gekweekt op ingezamelde koffiedik. Om de saamhorigheid in de buurt te vergroten is er een ruimte waar de zelfverbouwde groenten worden verkocht maar ook kunnen worden gegeten in de vorm van een hapje of drankje.  De wens was om hier een grotere en uitnodigendere ruimte van te maken waar horeca, zaalverhuur en kookworkshops kan plaatsvinden .

Movares heeft geholpen met bouwkundig en installatietechnische adviezen voor het maken van deze gemeenschapsruimte en heeft een tekening gemaakt voor het aanvragen van de bouwvergunning.
Onze partner is Stichting de Wending. Zij initiëren projecten waarbij de combinatie van natuur en ondernemerschap een belangrijke rol speelt. Deze nieuwe activiteiten van Food for Good dragen bij in de exploitatie van de tuin en tegelijkertijd wordt het aanbod van werkervaringsplekken uitgebreid. De opbrengsten van de tuinderij en de oesterzwammenteelt worden verwerkt in eigen producten. Wat over is wordt verkocht. Zie www.foodforgood.nl