digital solutions

Visuals

Meer informatie?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij Movares streven we ernaar om uw ontwerp voor een zo breed mogelijk publiek inzichtelijk te maken. Onze hoogwaardige visualisaties, foto-inpassingen, animaties en interactieve 3D-modellen zorgen ervoor dat uw project tot leven komt. Deze geavanceerde producten zijn ideaal voor het toetsen van uw ontwerp, het uitvoeren van variantenstudies en voor participatie- en communicatiedoeleinden.

Visualisaties, foto-inpassingen en animaties

Onze 3D-specialisten combineren een uitstekende technische kennis met een scherp oog voor het juiste standpunt, belichting en compositie. Wij zijn specialist op het gebied van infrastructuur, rail, waterbouw en stedenbouw en zijn daardoor zeer ervaren met het omzetten van complexe technische CAD en REVIT-modellen tot (foto)-realistische visualisaties. Naast visualisaties en animaties bieden wij ook foto-inpassingen aan. Hiermee wordt uw ontwerp naadloos geïntegreerd in een foto van de bestaande situatie, wat snel en efficiënt een duidelijk beeld geeft van de impact op de omgeving.

Interactieve 3D-modellen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van interactieve 3D-modellen die uw projecten tot leven brengen. In een interactief 3D-model kan men het gebruik van een ontwerp in een veilige virtuele omgeving testen en controleren. Gebruikers kunnen zelfstandig rondlopen, rijden en vliegen in het model, net als in een computergame. Dit biedt de unieke mogelijkheid om ontwerpen vanuit elk denkbaar standpunt te bekijken. Met onze interactieve 3D-modellen kunt u meerdere ontwerpvarianten en voorgedefinieerde standpunten opnemen, zodat gebruikers eenvoudig kunnen wisselen en vergelijken.