Last Minute Risico Analyse app

De Last Minute Risico Analyse (LMRA) is een korte risicobeoordeling die direct voor aanvang van werkzaamheden door de uitvoerende partij wordt uitgevoerd. Met de analyse wordt gecheckt of alle (potentiële) veiligheids-, gezondheids- en milieurisico’s zijn onderkend. Ook wordt gekeken of de bijbehorende maatregelen om eventuele ongevallen te voorkomen zijn getroffen (‘bezint eer ge begint’).

Tot nu toe wordt deze bij regelgeving verplichte analyse op papier uitgevoerd, maar team Veiligheid en Gezondheid van Movares biedt u de LMRA app aan. Zo kan de risicoanalyse met gemak op de werkplek worden uitgevoerd op de smartphone of tablet.

Verschillende Versies

Om het gemak verder te vergroten en beter te kunnen voorzien in uw behoeften, biedt Movares u drie verschillende versies van de LMRA app aan:

  1. De LMRA Basis app
  2. De LMRA app
  3. De LMRA Analyse app

1. Gratis LMRA Basis app

Met de LMRA Basis app kan de gebruiker bij aanvang van de werkzaamheden een last minute risico analyse uitvoeren door vier vragen te beantwoorden. Na het beantwoorden van deze vragen zal de uitkomst een rood of groen signaal zijn. Groen betekent dat de werkzaamheden gestart kunnen worden, maar is de uitkomst een rood signaal wordt er geadviseerd om contact op te nemen met de leidinggevende.

Downloaden Gratis LMRA Basis app op android telefoons/tablets.

Downloaden Gratis LMRA Basis app op windows telefoons/tablets ga naar de windowsstore (voor Apple telefoons is de LMRA basis App niet beschikbaar).

2. LMRA app

De LMRA app heeft de functionaliteiten van de LMRA Basis app, aangevuld met de volgende functionaliteiten:

  • Mogelijkheid om projectspecifieke gegevens in te vullen, zoals projectnummer en naam;
  • Mogelijkheid om meerdere aanwezige medewerkers toe te voegen;
  • Mail ter bevestiging van het uitvoeren van de LMRA naar een door u opgegeven centraal mailadres en naar het mailadres van de uitvoerende van de LMRA;
  • Bij de oplevering wordt een installatie instructie meegeleverd.

Op basis van uw input kan Movares de LMRA app op maat ontwikkelen.

3. LMRA Analyse app

De LMRA Analyse app heeft de functionaliteit van de LMRA app, aangevuld met de functionaliteit om automatisch managementinformatie te genereren door middel van een back-office website.

De LMRA Analyse app is een op maat gemaakte app waarin al uw wensen kunnen worden verwerkt. Voorafgaand aan de ontwikkeling van deze app wordt er gezamenlijk een eisenspecificatie opgesteld waarin uw behoeftes en keuzes tot uiting worden gebracht.

Mocht u een van bovenstaande LMRA apps op maat gemaakt willen hebben, neem dan contact op met Team V&G van Movares via veng@movares.nl of 030-265 5000

 

LMRA - Movares