Landschap

Onze leefomgeving is nooit af. Nieuwe ontwikkelingen vragen continu om aanpassing van onze landschappen. De ruimte om ons heen. Wie heeft er geen mening over?

Ruimtelijke publiekskwaliteit is een van onze belangrijkste drijfveren. Functionaliteit is belangrijk, maar mens en dier moeten zich er ook prettig voelen, optimaal gedijen. Het gaat immers om hun dagelijkse leefomgeving. Draagvlak voor veranderingen is daarbij de sleutel tot succes. Dat bereiken we door samen met u en de omgeving het beste uit de plek te halen, voor nu en in de toekomst.

Verfrissende ontwerpen

Op basis van een gedegen inventarisatie en een scherpe analyse van de plek en het project geven we praktisch, helder en concreet advies. We maken processen inzichtelijk; helpen u bij het zetten van de juiste stappen op de juiste momenten. Zo creëren we plekken die de essentie weerspiegelen van zowel de functie als de context en die katalysator zijn van duurzame vitaliteit. We verweven de bestaande kwaliteiten en karakteristieken met eigentijdse inrichting tot een unieke plek die klaar is voor de toekomst. Vormgeving en techniek brengen we samen in realistische, toekomstgerichte en verfrissende ontwerpen.

Gefascineerd

Samen met stedenbouwkundigen, architecten en ecologen werken we vanuit onze ontwerpstudio aan complexe opgaven op het gebied van ruimte en mobiliteit. Wij zetten onze specialistische en unieke kennis in op alle schaalniveaus, van creatieve en strategische visies tot en met de uitvoering en het beheer van complexe projecten. Ruimtelijke uitdagingen met de dynamiek van mobiliteitsopgaven zijn ons op het lijf geschreven. Als ontwerpers gefascineerd door de altijd aanwezige spanning tussen de wens om een hoogwaardige ruimtelijke  kwaliteit tot stand te brengen en de eisen die functies met zich meebrengen. Geïnspireerd door de identiteit van de plek, de historie, de waarden en de mensen die er leven.

Adviseur/ontwerper van de fysieke leefomgeving anouk.ruijters@movares.nl+31 (0)6 - 53 41 64 86