App_AdviseringOnze specialisten op het gebied van ondergrondse infrastructuur zijn goed ingevoerd in de contractuele voorbereiding, engineering, planning, coördinatie en de maakbaarheid van kabel- en leidingenprojecten. Wij beschikken bovendien over de juiste juridische- en kostendeskundigheid om de kosten in de realisatiefase te beheersen. Daardoor zijn wij in staat u te adviseren en het totale project binnen de juiste (juridische) kaders te realiseren.

Stevige projectbasis

Het team Kabels en Leidingen van Movares weet uit ervaring hoe belangrijk het is de huidige situatie inzichtelijk te maken om daarmee een gefundeerde basis te creëren voor het project. Met behulp van quick scans zijn wij in staat op zeer korte termijn adequaat antwoord te geven op kritische vraagstukken waar ondergrondse infrastructuur deel van uitmaakt. Wij vinden het belangrijk dat u nadrukkelijk wordt betrokken gedurende het project. Niet alleen om zo efficiënt mogelijk te werken, maar ook om eventuele projectwijzigingen goed te kunnen managen en om grip te houden op het proces en de op te leveren producten. U kunt van ons verwachten dat u gedurende het project continu geïnformeerd wordt èn blijft zodat u op elk moment over de actuele informatie beschikt. Op basis van deze informatie kunt u weloverwogen besluiten nemen.

Maximale product- en proceskwaliteit

Movares is continu bezig om het maximale uit het team Kabels en Leidingen te halen en ieder individu ook persoonlijk verder te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat wij als team en als individu multi-inzetbaar zijn. Dit doen wij onder andere door alle resultaten, ongeacht de uitkomst, te verifiëren en te valideren om daarmee de product- en proceskwaliteit te waarborgen en te blijven verbeteren.

Van probleemvraag tot bouwbegeleiding

Als advies- en ingenieursbureau adviseert Movares uiteenlopende opdrachtgevers en opdrachtnemers gedurende het gehele proces, van probleemvraag via ontwerp tot en met de bouwbegeleiding. Onze multidisciplinaire aanpak vertaalt zich in een zeer brede kijk op de techniek. Onze specialisten volgen de veranderingen in de markt op de voet. Dit zorgt ervoor dat ons team zich continu ontwikkelt op het gebied van kennis, expertise en aanpak en u deskundig advies kan geven; projectinhoudelijk, contractueel, juridisch en kostentechnisch.