“Rijkswaterstaat werkt aan droge voeten, voldoende en schoon water, en vlot en veilig verkeer.” Movares helpt, als betrouwbare partner, Rijkswaterstaat deze doelen te bereiken. Zo maakt Rijkswaterstaat niet alleen gebruik van de kennis en expertise van Movares op het gebied van tunnels, beweegbare en vaste bruggen, dijken en sluizen maar ook op het gebied van trillingen & geluid en visualisaties & simulaties.

Rijkswaterstaat laat bruggen versterken en renoveren, zodat de veiligheid gegarandeerd blijft en de bruggen weer jaren mee kunnen. Movares ondersteunt Rijkswaterstaat hierbij door het uitvoeren van inspecties, het opstellen van vraagspecificaties ter voorbereiding op contracten met aannemers tot en met de uitvoeringsbegeleiding. Ook advies op het gebied van risicomanagement en assetmanagement hoort hier uiteraard bij. Al met al een breed palet van disciplines waarmee Movares Rijkswaterstaat in staat om haar rol als beheerder van infrastructuur goed te kunnen uitvoeren.

Movares adviseert Rijkswaterstaat in alle vraagstukken op het gebied van verkenningen en planstudies waarbij veel kennis aanwezig is MER en TB-procedures.

Movares werkt samen met Rijkswaterstaat op projectbasis, maar onze specialisten ondersteunen ook bij (tijdelijke) capaciteitsgebrek.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met: