Movares werkt al vele jaren samen met aannemers, veelal voor ondersteuning bij projecten. In verschillende samenwerkingsvormen en met verschillende omvang. 

Neem contact op met onze experts voor het ontwerp van een compleet onderdeel van een project. Movares werkt als onderaannemer, risicodragend of op regiebasis. Vraag (tijdelijke) ondersteuning voor uw constructeurs of engineers bij capaciteitsgebrek en/of ondersteuning in een aanbestedingsproces. Movares is u graag van dienst met haar brede kennis en biedt specialistische hulp voor al uw (technische) advisering op verschillende projecten.

Van het opstellen van de eerste grove schetsen voor het ontwerp, via constructieberekeningen en andere details, tot Beheer & Onderhoudsplannen en Instandhoudingsinspecties toe: ook als aannemer kunt u voor al deze zaken bij Movares terecht. Mits niet aan opdrachtgeverszijde betrokken zijn wij u graag van dienst.

In geïntegreerde contacten zoals Design & Construct (D&C), DBFM of PPS-contracten: ook na de gunning zoeken wij met u de ontwerpgrenzen op, en geven adviezen waardoor de realisatie van het project goedkoper wordt en sneller gaat.

Zowel op regiebasis als risicodragend in vaste som: elke contractvorm is met ons bespreekbaar om als partners op te trekken.
Neem contact op met één van onze experts: